View Single Post
Staro 28.08.2017., 02:20   #2258
TheNewb
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Hellou ekipa, imam par pitanja za vas i kao što korisničko ime kaže Newb sam što se ove teme tiče pa se unaprijed ispričavam ako pitam nešto što graniči s totalnom glupošću.

Stvar je da planiram kupiti Xiaomi MI5 (ok mi se čini generalno, ne trazim nešto najnovije i cijena je ok s obzirom da ću ga zamijeniti za vjerojatno dvije godine za nešto novije). E sad ovo će mi biti prvi kineski mobitel i nisam do sada bila korisnik malo "egzoticnijih" mobitela (bilo je većinom Samsung i BlackBerry) pa imam par pitanja: zanima me postoji li nešto na što bih trebala obratiti pozornost prilikom kupnje ovih mobitela? Koja je točno s stvar s tim globalnim ROM (u ovo se uopće ne razumijem) i s MIUI i drugim alternativama za to?

Svi savjeti i iskustva su dobrodošli

(I da, ne znam koliko je bitna informacija ali planiram ga kupiti s jednog hrvatskog webshopa pošto mi se čini kao najbolja opcija jer nisam neki veteran u svemu tome a kao imaju i neku garanciju pa why not, ali i ovdje su dobrodošli tips & tricks).

Nadam se da vas nisam puno izgnjavila s pitanjima i da nadam se da će se naći neka dobra duša koja će mi bar malo razjasniti neke stvari
TheNewb je offline   Reply With Quote