Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.08.2017., 19:33   #31403
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma nema kod mene tamo glupiranja, samo prati moje žmigavce i da li usporavam ili ubrzavam... uvijek idem prvo u lijevu i znam da kad-tad ću se ubaciti u desnu jer idem ravno.

najgore je kad netko vidi da ubrzavam/usporavam i prati moj tempo, a moramo zamijeniti trake... de brate odustani više ili me pusti ili ću ja tebe, nemoj biti konj.

ovo kaj ti pričaš... i sam sam bio u takvoj situaciji dosta puta, ali problem je ako se spajaš tamo sa konzuma/mekdonaldsa i onda nemaš opcije nego ubaciti se u desnu (kad te netko napokon pusti) i onda tek u lijevu.

naravno šupaka uvijek ima koji voze protočnijom desnom i onda hop 3 auta prije semafora idem ja u lijevo i naprave kuršlust totalni jer jednostavno stoje nasred vukovarske i blokiraju promet.
Gledam ja u desni retrovizor, uredno ovi kaj mi se hoće ubacit piče skroz od križanja. Te ne puštam. Neki dan, vozim po sveticama prema vukovarskoj i skužim od mog keramičara auto ispred. Zvrcnem ga i velim ajmo na cugu u Šarm. I ubacimo se u Vukovarsku, lijeva traka, do semafora, zeleno i odjednom tip iz desne trake isto skreće lijevo. Al ne samo da skreće lijevo, nego želi u desnu traku. Ono, ide u mene. Ja na trubu, frajer se scima, prikoči, vrati se u lijevu al džaba, murija na onoj busnoj stanici. Kuhača se razmahala. Je mi drago bilo...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F