Citiraj:
Autor syss
ma nema kod mene tamo glupiranja, samo prati moje žmigavce i da li usporavam ili ubrzavam... uvijek idem prvo u lijevu i znam da kad-tad ću se ubaciti u desnu jer idem ravno.
najgore je kad netko vidi da ubrzavam/usporavam i prati moj tempo, a moramo zamijeniti trake... de brate odustani više ili me pusti ili ću ja tebe, nemoj biti konj.
ovo kaj ti pričaš... i sam sam bio u takvoj situaciji dosta puta, ali problem je ako se spajaš tamo sa konzuma/mekdonaldsa i onda nemaš opcije nego ubaciti se u desnu (kad te netko napokon pusti) i onda tek u lijevu.
naravno šupaka uvijek ima koji voze protočnijom desnom i onda hop 3 auta prije semafora idem ja u lijevo i naprave kuršlust totalni jer jednostavno stoje nasred vukovarske i blokiraju promet.
|
Gledam ja u desni retrovizor, uredno ovi kaj mi se hoće ubacit piče skroz od križanja. Te ne puštam. Neki dan, vozim po sveticama prema vukovarskoj i skužim od mog keramičara auto ispred. Zvrcnem ga i velim ajmo na cugu u Šarm. I ubacimo se u Vukovarsku, lijeva traka, do semafora, zeleno i odjednom tip iz desne trake isto skreće lijevo. Al ne samo da skreće lijevo, nego želi u desnu traku. Ono, ide u mene. Ja na trubu, frajer se scima, prikoči, vrati se u lijevu al džaba, murija na onoj busnoj stanici. Kuhača se razmahala. Je mi drago bilo...