Citiraj:
Autor IcyTexx
Heh, "za očekivati je". I ja sam to očekivao, pa sam skoro završio na krovu na tom raskrižju. S lijeve strane su mi uzeli prednost samo tako i uletili u krajnju desnu traku. Trebali su barem iscrtati linije, ako ne metnuti i stupiće. Po tome kako je sad sređeno raskrižje, tehnički, ako skrećem desno, imam pravo odabrati bilo koju traku, a ovaj koji dolazi s lijeve strane me mora propustiti.
Ako sam u krivu oko raskrižja, svakako me ispravite pa da se poklopim ušima.
Isto tako imaš ono raskrižje Draškovićeva X Ignjata Đorđića. Dvije trake skreću lijevo i skoro uvijek ovaj iz skroz desne trake koja skreće ide u srednju traku od tri na Đorđićevoj. Također dobro mjesto za popraviti desnu stranu auta na račun osiguranja.
|
Stupiće ne mogu staviti, jer ovi koji dolaze po Selskoj iz smjera sjevera moraju imati mogućnost prestrojavanja...pa je tu još i bus...ili u prijevodu, moglo bi se da ima volje.
Da, imao sam i na tom raskršću par situacija, skoro uvijek sam u krajnjoj desnoj jer skrećem u Martićevu kasnije, i uvijek netko iz srednje skoro završi u meni.
Isto raskršće...još gora situacija...Skrećem iz svoje trake u Smičiklasovu, opet prema Martićevoj. Uvijek se nađe genije koji se nasere pored, na prugu i hoće mi ući u bližu traku. Kad je taxi, pustim ga (jer nisam siguran na čijoj je strani zakon ako me udari), ali kad vidim da je pored krkan koji ne razumije što znači moj žmigavac i da sam u prednosti...samo čekam udarac. Odmah je tu mahanje rukama i ruka na trubi...budale, štaš
Slična situacija...lijeva traka ide u prvu, desna ide u srednju ili treću. Ne, uvijek se nađe neki genije u lijevoj koji me hoće izgurati jer misli da ima pravo ubaciti se u srednju traku.