Citiraj:
Autor Dottore
|
Nije da te se tiče ali sad kad si me prozvao, čitaj. Ja živim i radim od svog (poštenog) rada. I ženinog. Nismo uhljebi nit srčemo tuđe plaće. Ništa nisam nasljedio. Auto sam kupio na keš kao i svaki mob do sada. Stan je ipak prevelik zalogaj jel ja ga moram sam kupiti nisu mi tatica i mamica dali pare kao mnogima oko mene i ovdje na forumu. Imam love i za more i za putovanja. Imam dvoje djece koje uz to hranim, oblačim i plaćam školovanje, vrtiće i opremu. Ne mogu sve kupiti za keš. Ipak živim u Hrvatskoj. 5000 kn nije neka cifra. Da sam išao logikom prosječnog hrvata kupio bi sve kaj imam na rate. Ovako sam komp gledao na rate. U biti i nemoram ga kupiti. Još nisam kupio. Ako nešto važnije iskrsne komp će pričekat. Sebe ne predstavljam durgima kao ti. Jer ja za razliku od tebe imam za kog živjeti. Ti živiš samo za sebe.
Uživajte u svojoj zloći. Dobro se dobrim vraća a zlo zlim. Sjetit ćeš me se tada. I tko si ti da me prozivaš?
@Brko - nisam ti htio pravit probleme jel si pošten moderator koji samo malo trkelja previše. Ali ovo je postalo nekakvo klanističko društvo na pcekspertu. Bilo je i prije ali ovo je sad malo dalje otišlo. Pogotovo ovaj podforum. Ljudi ovdje dolaze po pomoć često a dobiju klanističko iživljavanje, pametovanje, sveznalaštvo i djetinjastvo cinkanje i prijavljivanje postova. Sretno ti.