Hmm, ne znam otkud takvo povjerenje u NEC, postoje neki dobri razlozi ili? Ove paralelne usporedbe sa ostalom elekreonikom su ipak malo previše za mene, kaj god da velim bilo bi čisto naklapanje, moje znanje ne seže tak daleko...
Nego, kaj se mene tiče, danas sam upiknuo LG 48x u Hgspotu i već je palo pokusno snimanje (32x - 3,22 sekunde). Nisam si uzeo TEAC-a (il nekaj drugo) prvenstveno radi cijene. Možda sam škrtica al sam ipak zaključio da nema potrebe dati 150 - 200 ćuna više da dobijem skoro pa istu stvar. Ovaj LG nije preglasan (čuje se nekaj sitno, al definitivno ne smeta), gledao sam na Tom's HW njihov test i kažu da vrlo kvalitetno prži, tj. da je zapis na snimljenom CD-u izvrstan. Ak rikne, garancija je 2 godine i eto.
A za 150 ćuna razlike do TEAC-a čovjek si može svašta priuštiti (ak niš drugo onda jedan blowjob to relieve the tension :clap: )
E da, sad je pitaje di nabaviti jeftinjara medije a da se mogu snimati na 48x? Probao sam najjeftinije Princo 48x unbranded i mogu se sigurno pržiti na max 32x. Nije da je neki veliki setback, al eto...