Citiraj:
Autor Princ288
Jel na webu pisalo da je bas dostupan i u trgovini u utrinama? Ha cuj, da je moglo lakse i bolje moglo je, ali s obzirom da se sve u tjedan dana rjesilo, i dobro je kako zna biti... Slazem se da ispadaju neprofesionalni. Iako imam pozitivna iskustva s njima, sto se tice reklamacija i kupovina, zaposlenici u prodavaonici bas nekad neznaju raditi svoj posao pa se gubi vrijeme.
|
Mislim da je, ali kako je prošlo više od tjedan dana, moguće da ga i stvarno nije bilo. Ali su zato Pula i Split imali po jedan, dakle postojao je način da se uređaj nabavi. Jedini problem je u tome što su i Pula i Split imali po samo jedan primjerak koji je (najvjerojatnije) bio izložbeni model i imao onu vezicu, senzor protiv krađe zaljepljen na stražnju stranu. Pa kad su to micali i skidali, najvjerojatnije su strgnuli i Asus logo.
Ali to je moja osobna pretpostavka - mene kao krajnjeg kupca uostalom to i ne zanima. Mob sam u potpunosti platio (i to bez ikakvog popusta), stoga problem i dalje ostaje u njihovoj komunikaciji i organizaciji. I sve bi još vjerojatno prošlo "ispod radara", da sam danas otišao u servis i napokon dobio zamjenski poklopac ili mobitel. Uostalom, gospodin s kojim sam bio u kontaktu, prodavač je navodno osobno naručio zadnji preostali primjerak iz Splita. Ali točka na "i" je bilo to što su oni mene išli provjeravati (i rekli mi da pričekam dan-dva ili više), jer kao zašto se nisam odmah žalio, zašto sam čekao tjedan i pol? A siguran sam da postoje zapisi i zaprimljena pritužba još od prvog dana, kad sam ga prvi put dobio i otvorio kutiju... U stvari, da ironija bude još veća oni su vidjeli (u servisu) da je naručen primjerak iz Splita, i siguran sam da je morala postojati neka napomena ili objašnjenje ali eto. Što je, tu je - tako da sad nakon 10 (i više?) dana od kupovine novog mobitela, i dalje ga nisam u mogućnosti koristiti pa se služim prastarim Samsungom od prije 4, 5 godina kojeg sam našao u ladici. Barem sad znam (i iskreno se nadam) da je stvar riješena i eto provjerena, pa ga VALJDA budem sutra dobio, ispravnog i neoštećenog. Ako ne, javim se ovdje sa više informacija
Citiraj:
Autor shanta
To je super iskustvo, nemam pojma o čemu pričaš....
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
Ti to ozbiljno ili me samo zaje...?