Pozdrav svima,
korisnik sam Amisove optike od početka postavljanja u Novom Zagrebu.
Tijekom ljetnih mjeseci su nama na 3u1 Total paketu ukinuli HBO, Cinestar, Disney i slične programe pod izgovorom da su isti bili zabunom uključeni u nekom promotivnom periodu.
Ugovor mi je istekao prije godinu-dvije i usluga se nastavila uz povećanje cijene.
Uspio sam doznati na SZK da im je stav da je zabunom sve ostalo uključeno korisnicima 3u1 Total optike.
Kazu da imam neki ugovor iz 2013., ne znam točno da li je to još za aDSL ili optiku, no da im nešto ostane uključeno toliko godina i da to bez ikakvog dodatnog objašnjenja ukinu je neprofesionalno.
Ne služi me pamćenje dobro no nešto mi zuji da je bila nekakva akcija FTTH 100/100 za 300kna na 2 godine sa -50% prvu ili -25% obje godine + HBO i ostale điđe.
Obzirom da su isključili ekipi dodatne programe, oni tvrde da su ti "extra paketi" HBO (i slični) bili samo prvi mjesec. No, ako nisu onda bi se trebali nastaviti isti uvjeti koje smo imali.
Jedno pitanje, koliko nas ima kojima su isključeni programi te da li ima netko konkretne podatke o njihovim promotivnim akcijama, jerbo brišu linkove istih te je nemoguće samo preko web arhive doći do istih.