Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.08.2017., 18:26   #31317
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja ti garantiram da 95% vozaca na svom autu na blindu testu ne bi skuzilo razliku izmedju random gume iz peveca i alpinke. Ni na mokrom.
Pa na suhom još i ok, slažem se, no na mokrom se bome kuži.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Znači, pala prva žrtva na "novom" autu. Malo mjesto na južno-dalmatinskoj obali, uska ulica, idem se okrenut uz pomoć bočnog ulaza na dvorište na uzbrdici. Pri izlazu iz dvorišta krenem unatrag i umjesto da prikočim, roknem na kvačilo i odmah u prvu. Mislio sam da pošto je nizbrdica da će auto inercijom stat, al nije. Otišao još malo iza i maznem sa zadnjim lijevim kutom branika u sami kut betonske ograde (oko 30-40 cm visoke). Amater.

I sad to ovako izgleda kao na slici. Kasko nemam, polirat ne mogu jer je otišlo skroz do plastike, preptpostavljam da nijedan majstor neće to htjet popravljat već će se morat farbat cijelo. Gdje to najbolje otić sredit u ZG i jel mi se to opće isplati?

Hvala
Isti slučaj. Šolta, uzbrdica, i naravno, naš apartman ima prilaz širine max 2,5 m. I kad ulaziš, najbolje je otić još malo u brijeg, pa se na rikverc uparkirat u uličicu. No s te glavne ulice kad ulaziš u tu našu uličicu moraš pazit na kamene ograde s obje strane pošto je baš pravokutni ćošak. I tak, ušao jednom u ulicu, dvaput, trideset puta i onda trideset prvi put sam samo čuo struganje. Jebga. Zguljen branik, mislim da je malo i popucao te malo lima na blatobranu. Mislim da je i poneka kopča skiknula. Bio ljut ko pas. U 27 godina što vozim, nisam nikad ogrebao auto nit imao ikakvu nesreću svojom krivnjom. Al eto, šit hepenz... Ima kasko pa ne brinem.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F