Dobro ja sam se zafrkavao malo sa Dottoreom

. Neka mi ne zamjera...
Nisam baš netko od koga treba uzimati savjete o gumama jerbo spadam u one koji su vozili Savu Eskimo S3 (bez plusa) po zimi po mokrom, pa vozim Energy Saver (bez plusa) ljeti, a odrastao i vozi aute od 70-115ks. Da imam VW-a, dizelaša SDI-a, bio bi tipična Hrvatina

Em zagađuje, em ne ide!
Vozim što imam, prilagodim se uvjetima i okolini. Iznenadne situacije izbjegavam, pokušavam predvidjeti što će biti u prometu. Za sada, kucam, ide sve tip-top

Mada ovo ljeto, dvije srne na cesti i dva puta auto koji se okreće na cesti, a ne gleda - bilo je gusto, na glatkoj cesti sa punim autom nije baš kočila guma kako sam htio. Da su naumili u svom planu dalje, bilo bi veselica.
Da se pohvalim, na plinu 23 000km and counting - nakon 16 000km vratio sve uloženo u plin (veća rega, servisi, atest, ugradnja, carina, pdv). Da ne velim da sad stvaram novac

. Rekord je 537km sa 35L plina (25kn/100km) (i s druge strane, 350km za 42L;49kn/100km). Shvatio da plin ne voli uzbrdice i ganjanje po njima. Na to cca 1000kn benzina za tih 23 000km, s time da je tu bilo vožnje na benzin kad je plina nestalo i tako. Realno je nekih 250kn na 12 000km ako pazim di ima punionica plina!
Bit će 18 000km ove godine!