View Single Post
Staro 21.08.2017., 22:00   #2211
Brko
Protupožarac
Moj komp
 
Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Tamo gdje sunce vječno sja
Postovi: 22,222
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
hoho
širite svoje veliko znanje a ne rat brko

ironično najviše spama si ovdje prolio upravo ti i ovi cinkaroši kaj gube cijeli dan na prijavu postova i na preseravanje po forumu

ova smartphone tema ionako nema smisla osim onih par postova gdje se savjetuje koju maskicu kupiti i gdje se javlja di su popusti...svi sve znaju jebote a ako se tuđe mišljenje razlikuje od mase onda je frka
Regairam na budalaštine i netočne informacije. To mi je posao neću vam dozvoliti da lažete i obmanjujete ovaj napaćeni narod iznoseći konstrukcije koje ne drže zrak, a kamoli vodu.

Argumentirana rasprava sa činjeničnim stanjem s moje strane kao odgovor na baljezganje i generaliziranje sa vaše strane je spam ? Dobro, onda se ispričavam svima što sam ukazao na to kako stvari stoje da neko ne nasjedne na te gluposti koje u vašem pogledu budu samo binarne.

Što se tiče foruma, slobodan si si pronaći forum koji ti odgovara gdje nema cinkaroša i Brke spamera. Ne znam zašto visiš onda ovdje. Vidiš da nitko sa tobom ne razgovara osim mene.

Ja sam u svojih 15+ k postova nekome možda i pomogao te nadam se nikoga zajebao. Koji je vaš legacy ovdje? Samo režanje i raubanje na neistomišljenike.
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
nisam smio reci misljenje na iphone i samsung temi, sad ni ovdje ne smijem

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Tebi je jasno da jako puno ljudi ovdje ima i mišljenje o tebi i tvojim mobitelima? Znaš zašto ga ne čitaš? Postoji u ljudima mala doza obzira i kulture pa to ne dijele sa ostatkom foruma.

A vi nastavite dalje po svom kad sve znate i kad ste najpametniji.

Ponedjeljak počeo i završio sa mojim popovanjem. Laku noć

@mob

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 21.08.2017. u 22:26.
Brko je offline   Reply With Quote