Citiraj:
Autor Drug Brko
Čovjek koji rudari priča o kruhu bez motike... bože dragi  pa ti kajlaš sam sebe
Zakon je jasan. To što je tebi on glup, znaš i sam koliko to znači i vrijedi. Od ponavljanja "meni je to glupo" ni mikrometra više.
Molim, kad ti rikne mobitel i dućan ti daje novi, lijepo pismeno zatraži da ne priznaješ taj zakon i da ti na novi mobitel apliciraju garanciju NEKOG DRUGOG UREĐAJA. To naravno objavi ovdje kao i odgovor dućana.
To želimo. Budi reakcija, bori se protiv sistema. Kaj oni tebi imaju davat novu garanciju na novi uređaj. Debili...
@mob
|
cek, ne padaju bitcoini s neba. treba ulozit u opremu i riskirat odredjenu svotu novca. mijesas kruske i jabuke...
a sto se tice garancije i dalje sam pri misljenju da ako ti netko proda nesto po 2000 kn i da garanciju 2 godine, onda nakon 2 godine vise nemas pravo nosit na servis, bio uredjaj samo popravljan ili novi nakon kvara...gleda se vrijeme prvog racuna(ugovora)...ali to je samo moje misljenje...tebi je mozda ok da te netko cima besplatno za rad koji obavljas, meni nije...
Sent from my MI MAX using Tapatalk