View Single Post
Staro 21.08.2017., 11:23   #2200
razjaren
Promatrač

razjaren's Avatar

Datum registracije: Sep 2015
Pa malo ću i ja komentirat raspravu i dati samo svoje mišljenje o svemu tome.
Mobiteli napreduju , pojačavaju se ( što bi za aute rekli – friziraju ih ) kako bi bili konkurentni i samim time je veća mogućnost kvarova.
Najbolje je kad se ima garancija i to u svojoj zemlji …. Ali kako je netko napisao ,znaju ponekada i tu zezati i postupak zna biti spor ..ali ipak u 90% slučajeva ( ako ne i više) sve protekne glatko i bez problem.. Na pokvarenoj matičnoj .. ne mogu utvrditi ( ili bolje rečeno ,ne provjeravaju da li je zatražen kod za otključavanje bootloadera ).. tko se još s tim“ bakće“ u servisu pa ljudi rad za onu svoju crkavicu i brinu u današnje vrijeme o svakodnevnim životnim problemima, a i upitan je način kako to provjeriti ( osobito za „Kineze“ ) .
Kupovina u Kini … mislim da je to izbor pojedinca i ( nadam se da to zna ) ide svjesno u rizik i probleme ostvarivanja garancije ( o prodaji da i ne pričam , postiže manju cijenu i teže se prodaju bez garancije pogotovo skuplji uređaji )
Ja osobno dozvolim si ponekada taj rizik,svjestan, da ako mi rikne … to je moj grijeh i moj trošak ,to je sve.
razjaren je offline   Reply With Quote