View Single Post
Staro 18.08.2017., 18:13   #5591
Zak27zg
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
Ako si na amis optici nemaš baš neki izbor ako raskineš ugovor jer ono što možeš birati je katastrofa od ponude i cijene, ako si na bakru tvoj je cijeli svijet samo je ponuda loša i slaba u odnosu na ono što se do sada imalo.

Što se tiče samih TV programa i do sada su neki nestajali a drugi dolazili tako da ti neće baš upalit kao neki razlog, bitan je broj a kakvi su, nigdje se davaoc usluge nije obavezao na to, jer su i do sada preslagivali pakete i ponudu, a ponekad je i izvan njihove moći koji će se kanali davati u ponudi.
Do sada su nestajali jedan po jedan u određenom vremenskom razmaku pa je covjek nekako progutao, a sada ce ti maknut hrpu programa koje ces moc i dalje imat ako nadoplatis npr. za hayat balkanski paket, za vh1 muzicki paket itd itd. Ali zato ce se nabacat tv Jadran i takva smeca....Pa iskon mi sad ima tri put bolju ponudu u osnovnom i prosirenom nego vip.

Kakva je to organizacija kad ti u brosuri kazu jedno, mailom ti kazu drugo!
Prijelaz sto se tice tv-a nije uopce objasnjen! Napisi brate koje pakete dobiva onaj ko je imo kod Amisa osnovni,a koje tko je imo osnovni i extra! U brosuri mi navedes imat ces 194 kanala, a na mail kad ih pitas odgovaraju promjene necete primjetiti i strpite se za informacije nakon 1.10. Nakon tog datuma i sam cu vidjet sta imam, a sta ne pa mi njihove informacije nisu potrebne tada nego SADA!

Letimicno kolko sam preletio svi programi koji su bili kod Amisa (osim Fox movies => Veliki turn off) su dostupni kod Vipa, ali u sto razlicitih paketa! Oni kad bi htjeli mogli bi prenjet Amis osnovni i Amis Extra paket na Vip (izkodirat ih u dva profila) i nazvat kako god zele i pustit iskljucivo na stbove nama koji selimo pod mus k njima.....Najpostenije rjesenje! Sve ostalo smatram da ima povoda za raskidom ugovora bez penala.

Zadnje izmijenjeno od: Zak27zg. 18.08.2017. u 18:31.
Zak27zg je offline   Reply With Quote