Citiraj:
Autor wizard0207
Ne mijenjaju uvjete ugovora, ali kako je Zak27zg na prošloj stranici rezimirao, mjenjaju se paketi i kanali. Neki kanali će se izgubiti, neki dobiti i što ako ja baš želim neki kanal kojeg VIP nema, a trenutno ga imam kod Amisa... Mislim da bi trebali na temelju takvih stvari omogućiti raskid bez penala.
Ali zasada čekam njihov odgovor pa ćemo onda dalje...
|
Ovo je odgovor koji ces dobiti ko i ja preko facea u inbox :-)
"Pozdrav, Amis korisnici neće biti prebačeni na neki od paketa iz Vip ponude jer se popis programa ne podudara. Nakon prebacivanja nećete primijetiti praktički nikakve razlike u samoj usluzi. Ipak, molimo vas sve za strpljenje, više konkretnih informacija imat ćemo iza 1.10. kad se spajanje s Vipnetom završi."
Do konkretnih informacija cu doc i sam iza 1.10. bez Vas posto je migracija tijekom rujna pa cu vidjet koje programe imam,a koje ne...
Prvo ti u brosuri napise da ces imat osjetno veci broj programa, a sad ti napise da neces primjetiti nikakve razlike u usluzi!Za rubriku vjerovali ili ne :-)
Sto se neta i telefona tice je sve jasno! Ostaje po starom paketi i cijene.
Sto se tice televizije prihvacam tri opcije :
1) Prebacit Amisov osnovni i extra paket na novu platformu
2) Ako to ne moze.....Na novoj platformi mi daj osnovni+prosireni+muzicki+djecji+balkanski da bih imao programe koje sam imao prije..(naravno po cijeni amis osnovni+extra)
3)Ponuda raskida ugovora bez penala