View Single Post
Staro 18.08.2017., 12:52   #5585
Zak27zg
Registered User

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor wizard0207 Pregled postova
Ne mijenjaju uvjete ugovora, ali kako je Zak27zg na prošloj stranici rezimirao, mjenjaju se paketi i kanali. Neki kanali će se izgubiti, neki dobiti i što ako ja baš želim neki kanal kojeg VIP nema, a trenutno ga imam kod Amisa... Mislim da bi trebali na temelju takvih stvari omogućiti raskid bez penala.

Ali zasada čekam njihov odgovor pa ćemo onda dalje...
Ovo je odgovor koji ces dobiti ko i ja preko facea u inbox :-)

"Pozdrav, Amis korisnici neće biti prebačeni na neki od paketa iz Vip ponude jer se popis programa ne podudara. Nakon prebacivanja nećete primijetiti praktički nikakve razlike u samoj usluzi. Ipak, molimo vas sve za strpljenje, više konkretnih informacija imat ćemo iza 1.10. kad se spajanje s Vipnetom završi."

Do konkretnih informacija cu doc i sam iza 1.10. bez Vas posto je migracija tijekom rujna pa cu vidjet koje programe imam,a koje ne...
Prvo ti u brosuri napise da ces imat osjetno veci broj programa, a sad ti napise da neces primjetiti nikakve razlike u usluzi!Za rubriku vjerovali ili ne :-)

Sto se neta i telefona tice je sve jasno! Ostaje po starom paketi i cijene.

Sto se tice televizije prihvacam tri opcije :

1) Prebacit Amisov osnovni i extra paket na novu platformu
2) Ako to ne moze.....Na novoj platformi mi daj osnovni+prosireni+muzicki+djecji+balkanski da bih imao programe koje sam imao prije..(naravno po cijeni amis osnovni+extra)
3)Ponuda raskida ugovora bez penala

Zadnje izmijenjeno od: Zak27zg. 18.08.2017. u 13:09.
Zak27zg je offline   Reply With Quote