View Single Post
Staro 17.08.2017., 18:25   #5581
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Načelno je stvar ovakva. Tvrtka se gasi.

Postojeći ugovori vrijede i dalje. Dakle kada mi istekne rok od 24 mjeseca s popustom, ja mogu dalje nastaviti koristiti uslugu po punoj cijeni i uz pola brzine, ali je brzina i dalje simetrična.

Također će se najvjerojatnije moći produljiti usluga na dvije godine s popustom ali uz dogovor o paketu, jer ovo kod VIP-a je sramota.

Ono što nema nitko a meni je OK pa da čak plaćam i punu cijenu je simetrična veza i 1500 minuta besplatnih poziva u EU u sve fiksne i mobilne mreže!

Ovo kod drugih nema a ako ima onda samo u fiksne mreže unutar EU i to se doplaćuje. To ne nudi nitko, ima za poslovne korisnike ali se masno plaća i cijene za pakete su onda znatno veće.

A što se tiče TV programa ionako ne gledam jer imam android TV-box na kojem ima znatno više programa a neki su čak i u 4K rezoluciji, a o FULL HD da nepričamo, tako da TV je tu da se nađe.

Bitna je brzina veze i telefonija jer cijena 25 sati besplatnog telefoniranja u EU u pokretne mreže košta oho-ho ili u fiksnu mrežu a to vrijedi svaku lipu.

Tako da ako i ne bude mogućnosti produljenja istog paketa uz popust, opet nitko po toj cijeni ne nudi nešto takvo.
sakomako je offline   Reply With Quote