View Single Post
Staro 17.08.2017., 14:42   #5580
wizard0207
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Zak27zg Pregled postova
Ako se radi o prijenosu broja onda je slijedeca stvar!
Potpisujes zahtjev za prijenos broja kod T-coma! Oni taj zahtjev salju Amisu i rok je mislim oko mjesec dana da se Amis izjasni! Ali posto si jos pod ugovorom Amis ce T-comu poslat da se zahtjev odbija ili ce te nazvat i rec da ce ti odobrit zahtjev al da imas penale! Sve ovisi o dobroj volji covjeka u Amisu (sada Vipu) koji ce taj zahtjev zaprimit....Bolje ako si odlucio prec rascisti odma sa Amisom.....Moze ti se desit da cekas mjesec dana ko majmun i onda dobijes povratni info da je zahtjev odbijen....U slucaju da je zahtjev prihvacen Amisova usluga se gasi i aktivira se T-com u istom danu !

Ako se radi o novom broju kod tcoma onda stvar rijesavas direkt sa t-comom....Ali u tom slucaju oni ne kontaktiraju Amis i Amisova usluga je i dalje aktivna! Oni ce te spojit preko svoje optike,a Amis je i dalje aktivan....Potrebno kod Amisa svakako odjavit uslugu...

U svakom slucaju prema Amisu ti ostaje obveza vracanja opreme!
E to me je zanimalo. Ja sam Amisu poslao upit mailom da mi vele da li i koliko penala moram platiti ako bi raskinuo ugovor sa 31.08.2017. godine. Kad dobijem cifru onda ide procedura dalje. Uglavnom, broj bi prenosio ponovno u T-Com. Uglavnom, hvala na odgovoru, točno to me zanimalo.
wizard0207 je offline   Reply With Quote