Citiraj:
Autor wizard0207
Evo da se i ja javim. Jučer sam i ja dobio ovu brošuricu od VIP-a (trenutni korisnik Amis 3u1 na optici).
Nitko nije primjetio da ćemo dobiti i pristup videoteci koju Amis do sad nije imao.
Uglavnom, provjerio sam i pod ugovorom sam do 23.02.2018. godine, da li netko ima iskustva sa prijevremenim raskidom ugovora tj. da li računaju penale?
Dalje, kako ide procedura kod prijelaza novom operateru? Da li predajem zahtjev npr. T-Comu pa oni dalje rješavaju s Amisom ili moram prvo s Amisom sve raskinuti i zatražiti uslugu od T-Coma.
Taman neki dan na vrata mi pozvonio prodajni predstavnik T-Coma i ponudio dosta dobru cijenu pa razmišljam koje su mi opcije.
Unaprijed zahvaljujem.
|
Ako se radi o prijenosu broja onda je slijedeca stvar!
Potpisujes zahtjev za prijenos broja kod T-coma! Oni taj zahtjev salju Amisu i rok je mislim oko mjesec dana da se Amis izjasni! Ali posto si jos pod ugovorom Amis ce T-comu poslat da se zahtjev odbija ili ce te nazvat i rec da ce ti odobrit zahtjev al da imas penale! Sve ovisi o dobroj volji covjeka u Amisu (sada Vipu) koji ce taj zahtjev zaprimit....Bolje ako si odlucio prec rascisti odma sa Amisom.....Moze ti se desit da cekas mjesec dana ko majmun i onda dobijes povratni info da je zahtjev odbijen....U slucaju da je zahtjev prihvacen Amisova usluga se gasi i aktivira se T-com u istom danu !
Ako se radi o novom broju kod tcoma onda stvar rijesavas direkt sa t-comom....Ali u tom slucaju oni ne kontaktiraju Amis i Amisova usluga je i dalje aktivna! Oni ce te spojit preko svoje optike,a Amis je i dalje aktivan....Potrebno kod Amisa svakako odjavit uslugu...
U svakom slucaju prema Amisu ti ostaje obveza vracanja opreme!