View Single Post
Staro 15.08.2017., 14:00   #9685
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

ce 3 zmaja jahat 3 lika ,Danny i Jon ziher, a trece mjesto ili bastard Bull Baratheon(Rhaelle se spandjala s jednim Baratheonom ) ili Dondarion jerbo je svaki of njih ubro kap Targaryenske krvi u genomu (svak se negdje povaljo u sjenu kroz povjest s Targaryenom),bila mi je srackava teorija dok nisam vido kak je zmaj njezno posnjufo Jona a I ruku na srce sve od 6 sezone pa nadalje i je tak i tak najskuplji fan fiction ikad vidjen i s obzirom da nema knjiga sve prolazi

BTW.
Netflix narucil sezonu Witcher-a,nemre Netflix tolko u$rat a da ne bude bolja od Poljske verzije

MadsMikkelsen il Nikolai Koster Waldau, nema treceg?

Sent from my VX8 using Tapatalk
-->
Ovak, sad cu pro$r4t nekaj kaj sam procito prije nekih 4- 5 godina(daklem,pricam o vremenima dok je jos Sean Bean imal glavu,a Danny nije bio problem pokazat sisu) bilo je bubnuto ko spekulacija I fanfic i vise ko vic ,no navodno je orginalno procurilo od asistentice of GRRMa,a kak mi se sad vidi izgleda da moze i bit.Stavicu u spojler jer ak fakat tak serija(il knjiga) zavrsi, ne zelim bit odgovoran ,tak da...na vlastitu odgovornost pogledat.
Daklem, GOT ce zavrsit tako sto

ce 3 zmaja jahat 3 lika ,Danny i Jon ziher, a trece mjesto ili bastard Bull Baratheon(Rhaelle se spandjala s jednim Baratheonom ) ili Dondarion jerbo je svaki of njih ubro kap Targaryenske krvi u genomu (svak se negdje povaljo u sjenu kroz povjest s Targaryenom),bila mi je srackava teorija dok nisam vido kak je zmaj njezno posnjufo Jona a I ruku na srce sve od 6 sezone pa nadalje i je tak i tak najskuplji fan fiction ikad vidjen i s obzirom da nema knjiga sve prolazi

BTW.
Netflix narucil sezonu Witcher-a,nemre Netflix tolko u$rat a da ne bude bolja od Poljske verzije

MadsMikkelsen il Nikolai Koster Waldau, nema treceg?

Sent from my VX8 using Tapatalk
subabuse je offline   Reply With Quote