View Single Post
Staro 14.08.2017., 22:42   #1711
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Prvo je bio Xiaomi soldat, sad je Huawei soldat.
Ma nisam ničiji soldat. Ja sam čak svjesno išao na P10 iako bi za tih 3200 kn bila pametnija kupnja S7 edge. Ili čak potegnut do LG G6 za još dodatnih 500kn. Ali imam svoje razloge zašto Huawei. Činjenica je da daju 3g garancije i da mi se svaki jebeni put jave na telefon i mail i da su im telefoni odilčni. Imaju mane ali imaju ih i drugi. I dok je G6 možda najbolji kameraphone na tržištu (od ovih novih) nema diversity koji ima Huawei odn. mogućnosti kaj se može sve raditi i igrati s kamerom. A to je ono kaj je meni bitno. Nekom je bitnija baterija a meni nije tolko bitno jel imam power bank a bome nisam ni avanturist pa da ću noćiti na planini 3 noći.

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Motorola ima sjajan bang for buck, zato sam ju uzeo ispred ovih koje sam nabrojao... Nemam ja ništa protiv konkurenata, ozbiljno sam ih razmatrao... Ali za mene je Motorola ipak puno bolja opcija.
OK. Ovako agumentirano predstavljanje mi je nešto na što ću se osvrnut u pozitivnom smislu. Vidiš moram čekirat koju motorolu iz high enda da vidim kako to radi.
Tvrdi je offline   Reply With Quote