Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2017., 22:39   #31191
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Francuska stakla i boja... da je Švabo niš' mu ne bi bilo
Hehe, uvjeren sam u to, kao i ti.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Đizs, staklo nagrizlo??? Nevjerojatno.
Slikam sutra kad svane sunce. To znam da je provjereno stajalo max max jedan dan jer je tad već auto bio moj i baš je bio svježe opran.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Koje smeće od auta, bez uvrede. Kao da je farban bojom za kolače.
Možda i je, ne znaš s Francuzima. Ja se ne vrijeđam, al moš uputit pismo Renaultu.

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Istina, nema to veze s pticama, pa ne seru one nitro razrjeđivač, to nešto nije u redu s bojom auta i staklima, očito se opako štedjelo u tvornici.
A da tek vidiš nova originalna vrata koja su došla valjda od phase 2 tog modela auta. Lim je valjda za trećinu tanji. Svi su mislili da nekaj nije prebačeno iz starih vrata, ali jednostavno je lim tanji. Em se uvijaju, em zvuče kao prazna inox bačva kad kucneš u njih.

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
@ IcyTexx ... Jbt. Mazde su poznate po mekanom laku, ali ovo je za reklamaciju IMHO.
Tak i tak je svaki panel za prefarbat, a i meni je puno lakše ovako jer je svuda već načet. Da je lak pic-pic (da sam kupio novi auto i da je tek izašao iz tvornice), uz crnu boju svaki dan bi imao slom živaca. Sad sam već postao i ravnodušan na to kad mi udube lim vratima ili ogrebu auto. Naprijed je izubijan kamenjem od zimske vožnje. Kad se opere, s metar udaljenosti je "good enough". Eto, zadnjih godinu dana otkad je netko od idiota po ulici počeo povlačiti ogrebotine po autima parkiram u garaži i tek tamo su me izudarali i tamo sam dobio jedina dva udubljenja u lijevoj bočnoj strani.

Ovu peticu sam vidio da je uredno, krasno parkirana na tom mjestu mjesec dana, na početku je bila bez ogrebotine. Gle kako sada izgleda. Lik će se iznenadit kad se vrati po auto. Uspjeli su mu ubit i tablicu i branik na dva mjesta i još bok izudarat vratima.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
To se zna desit ako pticji izmet ostane zapecen dulje vremena na laku. Onda ga sjebe skroz do lima. Vecinom galebovi to naprave, te zivine ko da solnu kiselinu seru. Tu sam znao vidit par vozila takvih.
Da, eto... Ne znam koliko su ova tri dreka bila na autu, ali gotovo sigurno nisu bila kratko. Auto je bio službeni i radio je 200-300km dnevno (znači da se trebao prati tjedno da ostane u okej stanju, ali nije), 60-70k km godišnje. Pran je u najjeftinijim autopraonama ili Croduxu na četkama koje deru i ti swirlovi i ogrebotine bi se dale maknut finim jačim poliranjem, ali nekako mi nema smisla kad me svako malo netko opali vratima i opet mi ostane oštećenje. A na svakom panelu bi opet ostalo oštećenja od kamenčića i slično što se ne polira. U Zagrebu je nastradao u godinu dana onoliko koliko je van Zagreba dobio ogrebotina u 5 godina.

Kad bi bilo najgore (ovakve prljave kiše i najezde kukaca na autocesti), znao je i ovako izgledat (oprez za osjetljive ):

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.08.2017. u 22:48.
IcyTexx je offline   Reply With Quote