View Single Post
Staro 13.08.2017., 12:58   #347
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Kupio je prije par dana za 170 kn, reko dovoljno jeftino da se isproba, played skoro 20h i što reci...

Dobre stvari:
- Grafika, planeti, sve je lijepo napravljeno, i dovoljno razlicito, barem ova tri planeta sto sam posjetio.
- oružja, modifikacije, cijeli combat je odlican, to je jos najbolji dio igre, stvarno je zabavno ubijat kett-ove, steta sto nema neki slow time skill za sniper
- osjecaj napredovanja, upgrejdanje nexusa,oruzja, vozila, zasad je zanimljivo
- ono vozilo je odlicno napravljeno, zabavno se vozikat u njemu, srecom ovaj put nisu failali pa napravili kao u ME1 xD

Loše:
- likovi su totalno nezanimljivi, znaci ME1-2-3 sam presao preko 5 puta sigurno i svaki put bi sve slušao, čitao svaki datapad, ovdje skipam skoro kroz sve dijaloge jer su prelosi
- putovanje izmedju planeta, istrazivanje galaksije preko mape, svaki put stiskat tab da se preskoci, preduge animacije polijetanja/slijetanja
- pad fpsa u nekim dijelovima, iako imam poprilicno jak pc zna past na 30-tak fpsa igra, a nisam sve stavio na max...
-animacije lice, nekad je dobro, a nekad gledas kakvu ovo grimasu izvodi lik
- defaultni izgled glavnog lika, srecom moze se promjenit na nekog ozbiljnijeg izgleda lika

Da je ovo prva Mass Effect igra, da nije bilo triologije prije ovoga, svi bi hvalili igru, ove neke probleme bi progledali kroz prste i ocekivali poboljsanje u sljedecem ME, al ovako, nakon visokog standarda kojeg je postavio ME3 ovo je razočaralo, pogotovo u aspektu priče, likova i voiceactinga.

7/10
MadManBD je offline   Reply With Quote