Prvi batchevi su imali sporiju memoriju i nekima je zezao wifi. Al fakat sad ove nove serije koliko znam su ok.
Ja bi ga odfuro u servis i ne bi van izašao bez drugog uređaja. Nema pregovora.
Skino sam foliju jel staklo je staklo, ne kužim čemu ona buka oko oleofobnog ( btw službeno, premaz je tu samo ga ima manje radi gumba koji nije zaseban). Packe ne bi ni skužio da nije bila priča oko toga. Skuži se jedino da ekran nije gladak ko na P9 koji ima full premaz. Na tržištu postoje razni oleofobni kitovi-premazi (Shark proof, Fusso itd). Međutim u najboljem slučaju će potrajat koji mjesec. Ja sam ionak naručio Nillkinov Full size 3d pro kit sa tankim kaljenim staklom koje gore ima oleofobni. Ne vidim dramu.
Al da su popušili dio fan baze - jesu. Jedan od argumenata je bio da su premazi imali problema sa Gorilla staklom a isto staklo ide i kod konkurencije. Seru motku.
Puffin Browser ne spušta brightness na P10 i P10 plus pa se može koristi za surfanje dok ne dođe fix.
Malo sam testirao P10 kod zahtjevnijih igara...uglavnom nakon nekih 15ak min igranja mi je CPU-Z pokazivao najviše 42 a CPU monitor 40. Baterija kojih 3 stupnja niže. To je valjda u granicama normale? Jedino kaj se solidno osjeti toplina u metalnom kućištu...ali ništa previše, nije vruće. Čekam da mi prava maska dođe. Ove gumene samo pogoršavaju stvar.