Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.08.2017., 08:19   #31132
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Bio je neki Meguiars žuti s voskom, a nakon njega crveni Sonax vulgaris silom prilika.
Nisam puko da dajem 200kn za plastične kante sa komadom plastike... Imam 2 obične. U jednoj zamiješam šampon, a drugu (dublju) napunim vodom do vrha i u njoj lagano ispirem rukavicu/spužvu pri vrhu tako da ne dižem prljavštinu s dna.

Detailer mi je vrhunska stvar! Kupio Meguiars Last Touch kanister od galona (~3,7l) za 270kn koji se razrjeđuje 1:5-6 i od toga se dobije 20-ak litara detailera za siću po litri, a inače original košta 60-70kn bočica (500 ili 750ml, ne znam više...)

Često ga koristim jer vozim crnu beštiju koja se zapraši prije nego spremim miniwash

PS: kroz godinu koristim samo zimsku sonax/nigrin tekućinu za šajbe jer mi se ne da vodit brigu o mijenjanju i smrzavanju pred zimu.
Ma znam da, te njihove kante su poprilicno skupe, niti meni se ne daje baš toliko za dvije. Reko možda si našao u nekom centru takve slične kante. Uzeti ću I ja obične, a možda nađem i neku plastiku za unutra.
Rukavice sam uzeo ove, no nisam ih još isprobao. Prvo moram napraviti detailing auta i prikupiti sve te krpe i sredstva.

Ma moj je bijeli pa se isto sve vidi, a do Zg postane naprijed i crveni Treba to poslije sve skinuti.

Zadnje izmijenjeno od: Šole. 11.08.2017. u 10:09.
Šole je offline   Reply With Quote