UQUID - vjerovatno ima neki fee za prebacivanje s burze na UQUID (tipa 0.001 BTC)
2. UQUID interno konvertira 1BTC --> fiat - pitaj boga po kojem tečaju i ima li i za to fee
3. Bankomat USD/EUR --> KN - opet konverzija po nekom tečaju + fee
4. Bankomat - fee za korištenje bankomata i strane banke
Znači imaš 1BTC (cca. €2900 ili 21.750kn) i preko UQUID-a završiš sa koliko točno kuna na ruci ? -->
Citiraj:
Autor vacs
ovi si koja kartica, Xapo i Wirex imaju BTC wallet, UQUID automatski prebacuje u fiat (euro ili dolar)
znaci kod Xapo ti stoji BTC i kad odes na bankomat automatski ti radi konverziju BTC -> euro -> Kuna (ne sjecam se koji je fee)
kod Wirex ti stoji BTC dok ne odlucis prodati, preko aplikacije ili web stranice prodas BTC u euro ili dolar i kad dizes na bankomatu ide 20kn za transakciju i 3% za promjenu iz eura/dolara u kune
kod UQUID odma cim saljes crypto (prima ih pun k) se prebacuje fiat na tvoj account i onda odlucis kada zelis puniti karticu, prebacis fiat na karticu i onda na bankomatu opet platis 20kn za transakciju i 3% za promjenu iz eura/dolara u kune (cini mi se da ima i BTC wallet kod njih ali ne da mi se sad logirati i vidjeti)
naravno kod sviju je nepovoljan tecaj na male iznose
|
Zanima me redoslijed "deranja".
Uzmimo primjer UQUID-a i da imam 1BTC.
1. 1BTC --> UQUID - vjerovatno ima neki fee za prebacivanje s burze na UQUID (tipa 0.001 BTC)
2. UQUID interno konvertira 1BTC --> fiat - pitaj boga po kojem tečaju i ima li i za to fee
3. Bankomat USD/EUR --> KN - opet konverzija po nekom tečaju + fee
4. Bankomat - fee za korištenje bankomata i strane banke
Znači imaš 1BTC (cca. €2900 ili 21.750kn) i preko UQUID-a završiš sa koliko točno kuna na ruci ?
|