znači sada su trenutno SAMSUNG perilice rublja in?
trebam preporuku, selim se kroz para dana u jedan manji stan od 45 m2 i razmišljam; ako kupim normal size veš mašinu, nju ću trebati staviti u kuhinju, u kojoj već ionako nema mjesta jer je furuna na struju... a i ako stavim tu normal size veš mašinu u kuhinju, spojena je sa dnevnim boravkom, ne da mi se dok traje program 3h slušati dotičnu kako udara
https://s-ec.bstatic.com/images/hote...9/67932038.jpg
ovo na slici je WC i tu bi lijevo do tuš kabine trebao ugurati mini size veš mašinu, ali očito - sa poklopcem gore, ne odgovara mi da je tu zbog toga šta će se prostor još više smanjiti, ali mi odgovara jer je dalje od dnevnog pa ju neću čuti (a buka takvog tipa me živcira), dakle, kakve su te veš mašine sa poklopcem gore u odnosu na ove standard, dobio sam dojam da je bubanj iste veličine samo drugačije postavljen? kakva je što se tiče pranja?
stari govori da neki njegov poznanik - servis veš mašina hvali samo boscheve veš mašine, ne valjaju ni gorenje više ni ove ni one... zašto i iz kojeg razloga to govori, nemam blage? istina ili trik?
cijena, niži rang, do 3000kn - dakle, zamarati se markama ili ne? ili jednostavno uzeti onu sa najviše godina garancije i doviđenja?