Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2017., 17:49   #31093
triki555
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Sanjo00 Pregled postova
Bok ljudi, trebam savjet, evo ovako:

Dakle tražim prvenstveno gradski auto, ali da bude sposoban i za nekakav put pošto radim dosta tih ruta naprijed nazad 200 km vikendom na more dok je ljeto a po zimi će manje toga biti. Godišnje ne prelazim više od 10 000 km tako da isključivo benzinac dolazi u obzir.

Htio bih da imam nešto gepeka tako da otpadaju Twingo, WW Up i slični...
Uvjeti su da auto mora biti minimum 2013 godište pa do 2015 ako se uspije naći za tu cijenu, htio bih isključivo 1.2 motor radi manje potrošnje i ekonomičnosti te što je najvažniji uvjet troškovi održavanja, dakle nikakvi dodatci turbine itd... Uvjet je također da auto ima 4 vrata pošto mi je to potrebno.

Ja sam gledao prvenstveno Kiu Rio 1.25 ali ne mogu je naći za te novce odnosno bio sam pred kapariranjem jedne, ali vlasnik je žešći idiot te sam ga mjesec dana ganjao da proda auto, a auto mu stoji u oglasu pa sam na kraju odustao pošto očito da čovjek stavlja oglas a auto ne misli prodati te zavlači...

Uz Kiu Rio gledao sam i Puga 208 1.2 VTI koji je tu negdje po specifikacijama ali brine me malo 3 cilindra iako nemam neki razlog...

Ford Fiesta te Renault Clio 1.2 16 V ali mislim da ti auti dosta više troše od prva dva navedena, imao mi frend Fiestu pa kaže gradske vožnje oko 9 litara dok ljudi koji imaju Pug 208 gradska potrošnja 6.5

Ok sve to ovisi o gradu i režimu vožnje pojedinaca ali ne bih također volio za te prčeve od auta koje ja gledam da mi troši po 9-10 litara a ne ide ništa, mislim kad ih ima do 6-7 može se izvući.

Imate li vi još neki prijedlog, savjet iako mislim da za te uvjete i tu cijenu nema puno izbora, ponavljam ne bih dizele niti turbobenzince. Hvala
fabia trece generacije? 1.0 75 ks

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
triki555 je offline   Reply With Quote