Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2017., 16:08   #31089
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Možda smo obilazili na istom mjestu . Ja sam izdržao strpljivo do pravca na istarskom ipsilonu prije Pazina. Nekakvo jezero je uz cestu i vidiš do Italije da nema nikog naprijed, ali ne. Oni ne obilaze. Imao sam ih vremena proučavati i svi su stranci iz različitih država, a svaki auto skuplji od moje kuće s kreditom uračunatim .
Vjerojatno jesmo, bila je neka vodurina sa strane iako ne bih išao preticati da je ta Nisan Micra konstantno vozila dozvoljenih 90 km/h, ali ne, svakih par stotina metara bi nabrala 90 km/h pa usporavala do 70 km/h pa ponovno na 90 i tako par kilometara... nešto suludo... inače, iako sam putovao nedjeljom cesta je bila poluprazna tak oda je bilo milina za voziti... e da, natankao sam 40 litara prije odlaska na more i prekjučer nakon što se upalila rezerva natankao do čepa, stalo je 39 litara, a napravio sam 810 km... dobra stara PD čađara s

Što se pak tiče vožnje sa svjetlima, vozim sa upaljenima od kad sam kupio auto jer je sive boje (bajkal siva) i realno me drugi iz daljine ne vide ako je sunce nisko jer se boja auta stopi sa bojom asfalta... ovo za čuvanje žarulja sam čuo i ja iako sam do sad (za 13 godina) promijenio jednu poziciju lijevo naprijed, jednu žarulju za zadnju poziciju (vanjsku desno koja je i stop svjetlo) i dvije D1S naprijed desno... em ti troška za 13 godina
bertone je offline   Reply With Quote