Citiraj:
Autor Ari
Ušlo je materi, će i šćeri.
Došla mi je telefonski ponuda popusta 50% na 2 godine od bneta, nakon što sam preko prodajnog predstavnika Tcoma dobio sasvim pristojnu ponudu, spominjanih 209 kn, koju sam obogatio proširenim i sportskim HD paketom, pa je naraslo na 239kn....
Ali sada mi je Bnet ponudio za ukupno 144 kn uz osnovni, još prošireni, i sportski HD paket, plus ona max brzina neta od 120. To se ne odbija. 100kn mjesečno manje, a gubim praktički samo Arene Sport u odnosu na Tcom.
Btw. Radi se o duo paketu bneta, net+TV, koji sam i do sada koristio.
|
Molim te mi reci u kojem gradu živiš ?
Ja ganjam za starce bnet, ali ovaj put se prodajni predstavnici i oni na SZK prave mutavi oko cijene paketa.
Na službenim stranicama duo paket (tv+int) se prodaje za
"Turbo 2D (TV + internet) za samo 189,00 kn/mj. tijekom 24 mjeseca"
ali na njihovim službenim pdf.fajlovima piše
"Posebna ponuda za nove korisnike
Promotivno razdoblje: 12.04.2016. - 31.08.2017.
"Korisnik usluge Turbo 2D (TV + internet) ostvaruje 50% popusta na mjesečnu naknadu usluge tijekom 12 ili 24 mjeseca te njegova mjesečna naknada
iznosi 119,50 kn."
Prave se blesavi, kao "nemamo mi tu tarifu, nazovite prodajnog predstavnika" Ja nazovem predstavnika, on kaže "nemam ja tu tarifu, nazovi SZK"
Valjda taj pdf. nitko ne čita osim mene.
Ja sam se prije godinu dana za sebe dobro pogodio, internet 80Mbit 109,50kn. Sad ga plaćam 89kn jer sam prešao na 120Mbit za 10 kn pa su mi spustili cijenu