Citiraj:
Autor sakomako
Radujte se narodi!
A danas u 2017 ovih 100/100 Mbps na optici smatram preskupim za 225 kuna i čekam da poduplaju brzine za te novce naravno uz flat tarifu, 1500 minuta besplatnih tetelfonskih poziva unutar cijele EU u pokretne i neprokretne mreže i vše od 70 TV progarama.
Ljudi nisu nikad zadovoljni pa tako niti ja, jer mi je glupo da je od tih 70 TV programa samo 1 u HD rezluciji, a sve ostalo U SD i šrot od kvalitete slike i tona, jer što će mi onda 4k HDR TV?
Tehnika ide dalje gazi sve pred sobom, a ovi se ne miču već 6 godina, stoje na mjestu i ništa se novoga ne nudi, osim što su skinuli malo cijenu, ali može to još dole ili bolja usluga za ovu cijenu.
No usluga je sve lošija i dalje mi krči u slušalici kod telefoniranja i prošlo je 6 mjeseci od prijave i nisu se pomakli za dlaku, jer sada smo svi prikopčani na VIP telefoniju, dok je bilo na Amis ton je bio izvrstan i nikada ništa nije krčalo. Dokaz da veća kompanija ne mora značiti bolju i kvalitetniju uslugu.
|
Pitanje je do kad ce VIP drzati tu cijenu ako nema produzavanja ugovora sta ce biti dalje, sta ce biti kad nam isteknu postojeci ugovori.
""Sirenje "svjetlovodne distribucijske mreze" VIP pocinje krajem 4 mjeseca u dijelu Umaga, Rovinja, Poreca, Ploca, Pazina i Metkovica a sredinom 5 mjeseca u djelu Labina, te druga faza u Umag, Porec i Pazin.
Pocetkom 5 mjeseca u Zagreb Brestju a pocetkom 6 mjeseca u djelu Vukovara, Vinkovaca i Krapine."
Bas me zanima dali je netko iz tih gradova dobio ponudu od VIP-a za paket na optici i po kojim cijenama.