Citiraj:
Autor Cilim
Cista sramota, a ti si sad na Amisu (optika ili zica) ili si sad na nekom drugom provajderu pa si htio preci na Amis.
Edit: sad sam vidio jedan tvoj stariji post ti si na "Amis 2u1 10/07 + TV", znaci na iznajmljenoj Tcom parici-zici, sudbina takvih je nazalost takva kakvu ti nude, a kako stoji stvar sa prelazkom na B.net, dali ti je B.net dostupan.
|
Ja još uvijek imam doma modem brzine 28,8 kbps, internet me mjesečno koštao oko 2000 kuna s obzirom na promet, godina je bila 2001!
Radujte se narodi!
A danas u 2017 ovih 100/100 Mbps na optici smatram preskupim za 225 kuna i čekam da poduplaju brzine za te novce naravno uz flat tarifu, 1500 minuta besplatnih tetelfonskih poziva unutar cijele EU u pokretne i neprokretne mreže i vše od 70 TV progarama.
Ljudi nisu nikad zadovoljni pa tako niti ja, jer mi je glupo da je od tih 70 TV programa samo 1 u HD rezluciji, a sve ostalo U SD i šrot od kvalitete slike i tona, jer što će mi onda 4k HDR TV?
Tehnika ide dalje gazi sve pred sobom, a ovi se ne miču već 6 godina, stoje na mjestu i ništa se novoga ne nudi, osim što su skinuli malo cijenu, ali može to još dole ili bolja usluga za ovu cijenu.
No usluga je sve lošija i dalje mi krči u slušalici kod telefoniranja i prošlo je 6 mjeseci od prijave i nisu se pomakli za dlaku, jer sada smo svi prikopčani na VIP telefoniju, dok je bilo na Amis ton je bio izvrstan i nikada ništa nije krčalo. Dokaz da veća kompanija ne mora značiti bolju i kvalitetniju uslugu.