Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2017., 11:43   #31049
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Vozim po Zagrebu svakodnevnoi jedino mjesto na kojem uključim unutarnju cirkulaciju zraka je onih 200-250 metara Huzjanove ulice od kad su prije par godina napravili 2-3 nove zgrade jer očajno smrdi po kakici (vjerojatno su sfušali odvod u kanalizaciju).
Ovaj miris dizela, dvotaktola, lože se ne sjećam kad sam zadnji put osjetio tako da možda i nije do toga da ima puno smrdljivih auta nego samo vi nemate sreće pa naletite uvijek na takve

EDIT: Što se tiče posta iznad, prije 2-3 tjedna sam išao u Istru i kolona se vukla za jednom Nisan Microm koja je malo vozila brzinom 90 km/h (koliko je ograničenje) pa malo 70 km/h i tako desetak kilometara. Zbog povremenog prometa iz suprotnog smjera nije se moglo odmah preteći svih 15-ak auta u koloni (a i ne smije se ) pa sam ih skidao po 2-3 i kad sam na kraju bio treći iza Micre koja je tad usporila i ispod 70 km/h (nemam pojma zašto) otvorio se dugi ravni pravac bez prometa iz suprotnog smjera, prešao sam ih sve i namjerno ostao kolničkoj traci za suprotni smjer sa uključenim lijevim žmigavcem kako bi dao do znanja ostalima da mogu sigurno preteći Micru no koliko sam vidio u retrovizoru nitko je nije ni pokušao priječi... e sad, da li je svima odgovaralo malo ubrzavati pa malo usporavati, da li cijela kolona zapravo putuje zajedno ili nešto treće... tko zna

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 09.08.2017. u 11:54.
bertone je offline   Reply With Quote