Lol,
instant karma 
.
I
instant karma 2 
.
On topic. Ja sam obišao kolonu od nekoliko auta iza jednog kamiona. Išli su 50 iza njega kilometrima. BIlo je gro prilika da ga obiđu, ali niti jedan nije ni pokušao. DOjadilo mi i na ravnici ih obišao jednog po jednog. Nisam se vratio do kraja desno nijednom, ali sam usporio prije svakog. Znači, ja sam imao vremena obilaziti jedan po jedan, pričekati da vidim da me primjetio drugi pa obići njega i tako do zadnjeg, a oni nisu mogli kamion obići niti jednom. Je**ni tudumi i nevozači. Vozač kamiona je signalizirao žmigavcem na svakom mjestu za pretjecanje, ali nitko ga nije šljivio ni 5 posto. Nije se imao kuda maknuti.
Nije mi bilo svejedno, ali kad sam naišao na ravnicu dužu od 1km, primjetio nakon parsto metara da nitko ne misli ništa napraviti, obišao. Mislim da čak nije ni prekršaj jer su se vozili ispod polovice ograničenja. 90km/h na znaku, 50km/h na satu. Kod mene je to nekih 43km/h stvarne brzine. Kad stavim tempomat na 150, piše mi da stvarno idem 141 na onim radarima sa displayem.