Znam čovjeka koji mi je jednom rekao da se on po autoputu vozi 130 u lijevoj traci, i ne jebe ga živo što mu se napravi kolona iza guzice. Veli on, ja se vozim po ograničenju i po propisima. Ne poznamo se tak dobro pa mu nisam rekao u facu da je kreten, al sam mu rekao da krši zakon pošto bi se trebao vozit u desnoj, lijeva je samo za pretjecanje. Samo je zinuo na to i rekao da mora provjerit. Mislio ispast pametan a ispao glup, što je najbolje, vidilo se na njemu da je to i skužio.
Citiraj:
Autor partwish
Moj stari je penzioner, vozio je ljevom trakom nekih 45km/h, ograničenje je 70km/h... navečer, 22-23h... nigdje žive duše, osim presretača koji je naišao, upalio rotaciju i zaustavio ga. Dobio je usmeno upozorenje za ugrožavanje prometa jer je presporo vozio lijevom trakom i rekli mu da će sljedeći puta dobiti kaznu.
|
Pa dobio bi upozorenje i da se vozio i desnom trakom tom brzinom. Mada je diskutabilno da bi dobio ikakvu kaznu. Valja na sudu dokazat da je ugrožavao promet u 11 navečer vožnjom 25 ispod ograničenja.