Jučer, dubrava, oporovečka, tri trake, dvije za ravno i jedna za lijevo. Crveno na semaforu. Ja prvi i jedini u lijevoj za ravno a meca s500 (imala je i boljih dana, tragovi kita na vratima gepeka) treća u desnoj traci. I kaj bu on treći, gas, skroz u lijevu za skretanje i ispred mene na zebru da bi bio prvi. Slijedeći semafor poslije jadran filma, lijeva je za skretanje, desna za ravno, i frajer u lijevu. I onda na zelenom plin i ubacuje se u traku za ravno. Dva balavandera unutra, prozori spušteni, cajke na najjače. Nakon toga, spuštam se s mosta mladosti, idem prema dugavama. Ja u desnoj traci, pored mene u lijevoj nova bmw petica karavan. Pali se zeleno i ja po plinu. Frajer si očito nije mogao dopustit da bmw jedinica bude brža i poslije konzuma gdje se skreće desno prema Dugavama, frajer plin do poda i ubacuje se iz lijeve trake ispred mene odmah kod onog otoka. Malo je falilo da zakači rinzol i mene. Na semaforu crveno, on pored mene, ja izlazim iz auta, tlak na 2000, a frajer čim je to vidio plin i kroz crveno. Dobro, skrenem u dugave i vozim se oko onih zgrada i tu se ljudi uredno parkiraju po jednoj traci. I na samom izlazu iz te ceste, treba u accordu ulazi meni u susret. Vidi me uredno i stane. Nemremo proć. I pazi, ona stoji. Očekuje da ja idem u rikverc, a po njenoj traci parkirani auti, moja slobodna. Ona treba otić u rikverc samo 3 metra, ja bi trebao bogtepita kolko. Vidim ona stoji, ja iz auta. To joj je valjda bio signal da je glupa ko noć pa je konačno krenula u rikverc. Dok sam prolazio pored nje, stao, spustio prozor i uputio joj par lijepih riječi o njenoj inteligenciji. Začuđeni pogled. Bože svašta ima vozačku...
Inače, provozao neki dan novi bmw 530 xd. OMG. Ko da su sotonu spakirali ispod haube.