Citiraj:
Autor Tvrdi
LOL Znam kaj znači frosted. Imao sam tu masku na 3 ostala moba. Stvar je u tome kaj ti kod te maske prsti nisu direkt na metalnom kućištu pa se ta "ugrijanost" puno manje osjeti, tim više jel ipak malo bolje "izolira" nego klasična tpu maskica (provjereno). Ako bude smetalo performansama ide na servis. Koliko čujem to se dešava i nekim drugim brendovima i modelima, najčešće kod onih s metalnim kučištem. Moguće da se i riješi nekim updejtom jel su im već neki to prijavili. Ali da ne bi bilo zabune to nije neko extra zagrijavanje samo se solidno osjeti. Zanimljivo je da bi mi se i jače od toga zagrijao P9 kod igranja igrica dok je ovaj tu puno bolji. Skoro ništa ne osjetim. Također to zagrijavanje se događa kad se kamera malo duže koristi. Kod snapshotova jedva da osjetim.
Uzmite u obzir da sam ja picajzla tako da to u biti i nije toliko vrijedno spomena za prosječnog korisnika. Mobitel ima puno više prednosti nego mana a danas ne postoji mobitel bez mana. Frend je uzeo Oneplus 5 kojim je jako zadovoljan ali ima taj lagani touch delay i hebiga sad...
Sve u svemu P10 u dućanu se po meni ne isplati jer se za 2800kn može dobiti P9 (Tia mobiteli). Njuškalo je već malo drugačija priča jel se P10 da nabaviti već za 3200kn dok se P9 teško i nađe više....ako i ima nije ispod 2500kn.
|
Ma formulirao si post tako kao da će ti kejs imati ulogu coolera
Inače, koristim RingKe Onyx masku. Ona ima dizajn za pravilnu disipaciju topline tako da vjerojatno bolje to radi nego "frosted" maska.
Što se P10 tiče, jako lijepi mobitel. Nije tajna da si Kirin grije malo jače od SD-a ili Exynosa, ali nije sad da se savija od topline ili da se peku jaja na njemu, kako neki misle