View Single Post
Staro 04.08.2017., 23:46   #1213
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Danas uzeo P10, crni. Ovako na prvu, sve što sam očekivao. Kvaliteno izrađen, lijep itd. Ona folija nije problem kak sam mislio da će biti a ionak ide gore nillkin kaljeno staklo za koji dan kad stigne iz Kine. Nisam stigao ništa pošteno istestirati pa javim dojmove sutra ili preksutra. Ono što sam onak nabrzinu skužio je da ekran po defaultu daje malo toplije boje u odnosu na P9 (gledam u skroz bijulu pozadinu). Kad se P10 namjesti na hladnije boje onda je blizu defaultnom P9. Prikaz boja na ekranu mi se čini nešto bolji kod P10. Nešto je uži i viši dimenzijama od P9 a to mi je fora. Okinuo dvije noćne fotke i super to zgleda iako mi se čini da i dalje malo kaska za S7 (ali samo noćne fotke). P10 plus je tu bolji jasno (senzor veći). Portret mode s bokehom i općenito prednja kamera je odlična (i zadnja je uostalom, kao što je bila i kod P9). Fingerprint s prednje strane uopće nije nezgrapan kako su neki pisali. Ja stavio da ide s desnim palcem s ruke kojom držim mob i radi odlično, trenutno. Punjač je velik, veći od onog kod P9 ili S7 odn od standardnih punjača i puni dosta brzo. Nisam još radio mjerenje al za nekih 20-25 min ga je s 20% dignuo na 70%.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 05.08.2017. u 00:05.
Tvrdi je offline   Reply With Quote