Citiraj:
Autor Revolver3844
Želio bih pomoć nekoga ko se kuži i ko prati mob scenu, što polovnih što novih telefona, jer ja stvarno nemam pojma o mobitelima, ne pratim uopće tržište i veze nemam šta je danas dobra kupovina. nisam ni prije znao )
Kupio sam novi Samsung s4 i do sada sam ga koristio i apsolutno mi je dobro služio, no otišao je u vječna lovišta i trebam sad neki normalan telefon, a ja blage nemam šta koliko vrijedi i šta je ok cijena, za njuškalo govorim, vjerujem da bilo kakav noviji od s4 bi bio i overkill za korisnika poput mene (viber,whatsapp,surfanje netom i tu i tamo ako me sa društvenih mreža navede link na youtube). Imam ispravni s3 mini al je tragedija koliko sve na njemu šteka i ne zadovoljava ni te osnovne potrebe, mogu izdržat koji dan dok ne kupim nešto.
Uvjeti su slijedeći. Da navedene aplikacije i surfanje netom ide glatko, da ima bar još par mjeseci garancije, da nije teže oštećen, da nije neki lijevi kinez u pitanju i da košta do 1000kn.
Ako se nekom da malo prolstat njuškalo pa linkat neke ponude sa obrazloženjem.
Hvala.
|
Neko da da neku smjernicu šta da gledam ?
Koliko vrijedi s6 i s5 u ok stanju sa još važećom garancijom ?
Razmišljao sam protegnuće do 1500kn ak se može nać iphone 6 za toliko ? Na iphone me nagovara bratić, kaže iphone je "peri deri", prvog dana i za 5 godina jednako fluidno radi, skoro nikad se ne kvari bla bla bla
Nešto od drugih marki za te pare ?
Pojma nemam "di bijem" kako bi komšiluk rekao, to jest talasam u prazno.
Baš se nikom ne da utrošit koje slovo na tipkalu ?