Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.08.2017., 12:29   #1970
nexteen
Registered User
Moj komp

nexteen's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ovo bi bile idealne pozicije ..

E sad , ti znas da li bi ta pozicija u dnevnoj bila problematicna tj da li ce vam smetati izduv , ali ovo su idealne pozicije za hladjenje i dogrevanje sa dve klime . Ja bih razmislio o tome da veci deo zime grejem na klime kad vec dajes tolike pare a klime koje toliko kostaju to i mogu , pa ako ti se bas i desi nesto dana da ne mogu upalis centralno da potpomogne. Za 8150kn ja bih uzeo 2x Fujitsu ASYG 12LLCE , te dve klime bi ti bile dovoljne sa hladjenje i dogrevanje , ulazni modeli japanskog proizvodjaca. Zasto ne neki drugi brend , pa zato sto su ili jeftiniji a daju manje , ili skuplji a ne daju vise . Ovo je opcija za oko 8000kn , ako bi bio spreman da das 9300kn onda vec mozes uzeti za klasu bolje uredjaje , tacnije 2x Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC . Znaci sve zavisi sta zelis i koliko zelis para da das ali ce i jedan i drugi raditi posao koji tebi treba . Imas cak i za uzeti 2x Toshiba Mirai RAS-13BAV-E / RAS-13BKV-E za 7100kn , ispod toga ne bi isao . Sto se tice kvaliteta sta god da uzmes neces pogresiti , a sto se tice koliko daju KW , ovde je pravilo koliko para toliko muzike .
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm
nexteen je offline   Reply With Quote