O ukusima se ne raspravlja. Tako sam se skoro posvađao s frendom koji je tvrdi da škoda octavia ima bolju unutrašnjost od DS5. Na tu izjavu, prvo sam mislio da se zaj... ali kad sam skužio da je ozbiljan, rekao sam mu da ga pretjera, jer je sjedio u oba kao i ja. Kaže on meni, ne samo da ima bolju unutrašnjost octavia od DS5 nego ima i od mog megana r.s. u kojem smo sjedili. Vidim, ide to na neku težu raspravu, reko ok ajmo argumentirano, krenuvši od materijala, ergonomije itd.
Na svako pitanje što sam ga pitao pojedinačno, rekao mi je "što će ti to?" ili "meni to ne treba". Znači pitaš ga za kožu na sjedalima ili koliko je mekana plastika naprijed ili je li klima automatska manualna itd... na sve je odgovorio: to mene ne zanima i to mi ne treba, ili što će ti to.
Ali je spomenuo to kako se bolje čuje klik na suvozačkom mjestu u pretincu za stvari i te kako je to njemu najbitnije da "sjedne" fino.
Uz to što sam bio na rubu živaca pomalo, naučio sam lekciju da se o ukusima ne raspravlja, ma koliko bilo nešto ovako i onako.
Auto i žena imaju jednu zajedničku stvar, a ta je da se ne posuđuju nikome, barem in my book