Citiraj:
Autor Lak
Danas mobitele punimo svaku večer, pa gdje je problem jednom u 5-7 dana staviti auto na punjenje?
Ili ti radiš dnevno 200 kilometara, u tom slučaju češ morati pričekati još učinkovitije i jače baterije.
Za pola milijuna trenutno ljudi, ovo što Tesla 3 nudi je dovoljno, zato su ju i naručili.
Osobno da imam kuću, nebi imao niti jednu negativnu točku protiv Tesle 3 ili nekog drugog takvog auta na struju.
|
Nije baš jednostavno. Svaki stambeni objekt ima utičnicu za punjač mobitela, no jako mali broj ima nešto dovoljno za vozilo.
Malo ih vozi 200 km dnevno, no onima koji voze toliko (ili bitno više) je to neupotrebljivo. Čekanje na bolje baterije i je problem - oni koji trebaju vozila mogu i više investirati, ali imaju i manju upotrebljivost EV.
Pola milijuna vozila se čini puno, no to je manje nego, recimo, vozila u Zagrebu, što ne spada ni u domenu statističke greške na globalnom nivou.
Ja i da imam kuću (imam garažu, no nedovoljan priključak) ne bih još išao na EV, još uvijek je od daleko prikladnog za bilo kakve ozbiljnije upotrebe osim povremene po gradu.