Citiraj:
Autor Gabre
Dobar objektivan tekst
https://www.theverge.com/2017/7/31/1...ptions-model-s
Znači, navlakusa samo takva, da bi dobio iole pristojan auto moraš pljunuti 50k dolara/eura
A bogami se za tu lovu kupuje pristojan auto i još ostane za gorivo za idućih 10 godina voznje
U današnje doba da moraš doplatu za električne retrovizora, za središnji greben (ovo me podsjeća na Fabiu junior koja je dolazila bez ladice ispred suvozača
|
Da, zamisli na osnovnom modelu moraš ručno namještati sjedala, visinu volana i retrovizore. Ja se ne sjećam kad sam na svom autu namještao retrovizore (el. su)
3-ojka nikad nije raklamirana kao luksuzni auto, za 35000 dolara je domet 220 milja ilitiga nekih 350km.
Ubrzanje 5-6 sekundi do 100km/h, sad dal su u toj cjenovnoj klasi ICE auti usporedivi?
Nissan Leaf je trenutno najupotrebljiviji električar, po nekakvom prostoru i dometu, a skuplji je od Tesle 3 ak se ne varam. Ok, vjerojatno ima tu opremu koja je u T3 doplata.
Isto tako, S je bio skupi luksuzni auto, za lovu Tesle S mogao si isto tako kupiti nekog uber-švabu.
El. auti su skupi, skuplji od ICE auta, to je oduvijek bilo tak, a možda i tako mora biti. Budućnost bude pokazala
Da je 3ojka nekih 20tak 000 ojra kod nas uz subvencije, mislim da je to primamljiva cifra