Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.08.2017., 20:07   #30788
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Dobar objektivan tekst

https://www.theverge.com/2017/7/31/1...ptions-model-s

Znači, navlakusa samo takva, da bi dobio iole pristojan auto moraš pljunuti 50k dolara/eura
A bogami se za tu lovu kupuje pristojan auto i još ostane za gorivo za idućih 10 godina voznje

U današnje doba da moraš doplatu za električne retrovizora, za središnji greben (ovo me podsjeća na Fabiu junior koja je dolazila bez ladice ispred suvozača
Da, zamisli na osnovnom modelu moraš ručno namještati sjedala, visinu volana i retrovizore. Ja se ne sjećam kad sam na svom autu namještao retrovizore (el. su)

3-ojka nikad nije raklamirana kao luksuzni auto, za 35000 dolara je domet 220 milja ilitiga nekih 350km.
Ubrzanje 5-6 sekundi do 100km/h, sad dal su u toj cjenovnoj klasi ICE auti usporedivi?
Nissan Leaf je trenutno najupotrebljiviji električar, po nekakvom prostoru i dometu, a skuplji je od Tesle 3 ak se ne varam. Ok, vjerojatno ima tu opremu koja je u T3 doplata.

Isto tako, S je bio skupi luksuzni auto, za lovu Tesle S mogao si isto tako kupiti nekog uber-švabu.

El. auti su skupi, skuplji od ICE auta, to je oduvijek bilo tak, a možda i tako mora biti. Budućnost bude pokazala

Da je 3ojka nekih 20tak 000 ojra kod nas uz subvencije, mislim da je to primamljiva cifra
lowrider je offline   Reply With Quote