Citiraj:
Autor Rista
Ali ja nisam trgovac i valjda je necime propisano sto se dogadja s tom robom i kakva se roba smije prodavati kao nova. Mislim, tko ide u trgovce upoznat je time od pocetka. Nece se odjednom hvatati za glavu jer je netko vratio proizvod. Ne vidim i dalje sto to ima sa super zasticenim kupcom u RH. Ako nisi kupio online si onako, fucked u tim situacijama, osim ako ti ne "izadju u susret".
|
Upravo tako. Tebe i mene boli kifla jer smo kupci, ali postoji druga strana.
Ovo za propise i mene zanima. Ekstrema ima na obje strane, zato se i događaju takve situacije. Te robe ne bi bilo u prodaji da netko nije iskoristio svoje zakonsko pravo, vratio to uredno ili ne. Pitanje je može li trgovac odbiti povratak nepotpune robe, ako se radi o nemarnom kupcu? @Alfa?
Citiraj:
Autor Alfa_R
Kako u cijenu poslovanja i konačnu cijenu uracunas troškove osoblja, poslovnice, sve namete tako treba uračunati i trošak prava na povrat unutar tih 14 dana, a ne isti prebacivati na kupce.
|
Sjetimo se da pričamo o HR. S obzirom na to da smo generalno muljatori, skeptično gledamo na druge kao muljatore.
Zašto bi trgovac snosio trošak hirovitog kupca? Zašto ne bi kupac imao pravo vratiti proizvod u roku od 14 dana, ali uz 15-20% naknade (ako se ne radi o greški na webu, krivom artiklu i to)? Onda trgovcu ne bi bio problem oglasiti taj proizvod uz adekvatan popust i opis da je otvaran.