Citiraj:
Autor Gabre
i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.
|
BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.
Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.
Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi.
Citiraj:
Autor vorda22
vidim lijepu bajkicu si iskonstruirao iz 2007. 
|
Bajkica? Not really. Itekako sam pratio dobro sve skupa. Alonso je ispao što je ispao. Na kraju je ispalo da je on nevinašce u odnosu na neke druge članove McLaren tima koji su to svjesno radili. Kurvaluk je to bio teški i nije fer upreti prstom SAMO u Alonsa.
Citiraj:
daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
|
Stoji, ali to je jako jako slaba slamčica. Hamilton si je naslov prvaka izbio SAM. Nije njemu FIA kriva.
U Kini je završio u pola kubika pijeska. Da je završio 5. bilo bi gotovo. Ne, išao je na pobjedu. I na kraju zaglavio.
U Brazilu je trebao završiti nakon toga 5. Znao je da su Ferrariji nedodirljivi taj vikend jer im je FIA tako naštelala mješavine guma. Mogao je pustiti Raikkonena, Massu i Alonsa naprijed i biti komotno 4 na kraju jer nitko nije imao pace da parira McLarenu za 3 i 4 mjesto i bok zdravo.
Ali ne. Kmetina prvo ide s vanjske strane na Alonsa i izletava, kasnije lupa RPM limiter i bolid ulazi u pit lane proceduru i lik pada na 18. mjesto.
Nije njega u FIA sjebala. Sam si ga je utero. Do grla.
Citiraj:
obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...
|
Opet ponavljam, kako ti netko nešto može ukrasti ako nije ni bilo tvoje.
Veća krađa bi bila 2008 da nije osvojio, kad je i zaslužio, kad su pokrali u Spa i što su recimo Massi gledali kroz prste.
Sve 5. McLaren se nije žalio. Rekli su da ne žele naslov za zelenim stolom. To su rekli prvo. Kasnije su promjenili mišljenje i uložili protest. Po pravilima, prekasno. Jebiga.
Citiraj:
inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje
|
Kao što rekoh, vidim da si to izostavio, kao i obično kako se izostavljaju činjenice na koje se nema kaj reći... on je VRATIO poziciju. Nije je DAO. Zašto je nije DAO? Jer je on taj koji je DOBIO. I onda je VRATIO.
Nemaš ti tu biti što fer. To spada pod normalno. Tu je mogao samo ispasti "cunt". Nije to nikakav potez vrijedan divljenja. To je samo poštivanje dogovora. I ende.
Citiraj:
Autor vorda22
|
Koristili ste iste epitete. Identične. I bez vađenja iz dupeta, molim