View Single Post
Staro 01.08.2017., 17:39   #1554
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
i sad je zbog toga alonso govnar, koje provale taj lik valja majke ti.
BIO je govnar tada što se tog dijela tiče. Čovjek je došao u McLaren kao aktualni dvostruki uzastopni svjetski prvak.

Svatko, ali svatko od nas bi očekivao povlašten položaj, pogotovo ako ti je suvozač neki klinac koji je uletio u F1. Nitko nije znao da će ga posrati i da će biti tako talentiran.

Lako je sada srati, ali vorda bi prvi u toj situaciji rekao "ipak sam ja trebao biti broj jedan". Don't give me bullshit da nebi.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
vidim lijepu bajkicu si iskonstruirao iz 2007.
Bajkica? Not really. Itekako sam pratio dobro sve skupa. Alonso je ispao što je ispao. Na kraju je ispalo da je on nevinašce u odnosu na neke druge članove McLaren tima koji su to svjesno radili. Kurvaluk je to bio teški i nije fer upreti prstom SAMO u Alonsa.

Citiraj:
daj malo ukljuci o tome kako su u fia-i progledali kroz prste joe bauerovom mjerenju temperature u boksovima bmwa i williamsa, te kako su oba bolida trebala biti diskvalificirana, ali bi onda hamilton bio prvak...
Stoji, ali to je jako jako slaba slamčica. Hamilton si je naslov prvaka izbio SAM. Nije njemu FIA kriva.
U Kini je završio u pola kubika pijeska. Da je završio 5. bilo bi gotovo. Ne, išao je na pobjedu. I na kraju zaglavio.

U Brazilu je trebao završiti nakon toga 5. Znao je da su Ferrariji nedodirljivi taj vikend jer im je FIA tako naštelala mješavine guma. Mogao je pustiti Raikkonena, Massu i Alonsa naprijed i biti komotno 4 na kraju jer nitko nije imao pace da parira McLarenu za 3 i 4 mjesto i bok zdravo.
Ali ne. Kmetina prvo ide s vanjske strane na Alonsa i izletava, kasnije lupa RPM limiter i bolid ulazi u pit lane proceduru i lik pada na 18. mjesto.

Nije njega u FIA sjebala. Sam si ga je utero. Do grla.

Citiraj:
obrazlozenje je bilo da bi bio prvak, ali u mclarenu nisu protestirali unutar 30 minuta nakon utrke, nego kasnije. smijeh jebote, cisto ukradeno prvenstvo...
Opet ponavljam, kako ti netko nešto može ukrasti ako nije ni bilo tvoje.

Veća krađa bi bila 2008 da nije osvojio, kad je i zaslužio, kad su pokrali u Spa i što su recimo Massi gledali kroz prste.

Sve 5. McLaren se nije žalio. Rekli su da ne žele naslov za zelenim stolom. To su rekli prvo. Kasnije su promjenili mišljenje i uložili protest. Po pravilima, prekasno. Jebiga.

Citiraj:
inace i dalje samo dokazujete bolesnu opsjednutost jer vam je bitno na koji nacin hamilton daje intervjue i reakcija njegovih sefova, a jedino bitno bi trebala biti reakcija njegovog starog. bar bi meni bila bitna, a sad svatko zna na koji nacin razmislja, sto podrzava i s cime se poistovjecuje
Kao što rekoh, vidim da si to izostavio, kao i obično kako se izostavljaju činjenice na koje se nema kaj reći... on je VRATIO poziciju. Nije je DAO. Zašto je nije DAO? Jer je on taj koji je DOBIO. I onda je VRATIO.
Nemaš ti tu biti što fer. To spada pod normalno. Tu je mogao samo ispasti "cunt". Nije to nikakav potez vrijedan divljenja. To je samo poštivanje dogovora. I ende.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
jel moram ici unazad i pogledati epitete koje si ti koristio?
Koristili ste iste epitete. Identične. I bez vađenja iz dupeta, molim

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.08.2017. u 18:17.
Brko je offline