Citiraj:
Originally posted by dubby
Sony kao kvaliteta, Tehnics kao komercijalna plastika za klince? Ili sam krivo skužio...
Inače, mislim da se slažem sa Mikijem, i zadnje smeće bu bez frke spržilo CD za 3 i pol minute, a to je najbitnije. Naravno, pitanje je pouzdanosti samog uređaja, al sve se kvari ak nemaš sreće, pa je samo pitanje kakvu ima garanciju i jel te budu zaj**avali u servisu. To je moj konačan odgovor. 
Paske, ti ne kenjaj, ti kupuješ navrat-na-nos (koji glupi izraz), pa za 2 mjeseca mijenjaš, a staro prodaješ u pola cijene. To je sramotno za jednog Senior Membera, kaj ne? Mislim, jedino ak ti nije poanta razbacivat se lovom...
Dobro, sad kad sam te oprao, jesi danas u gradu da se zaletimo u HGspot pa da neš pazarimo?
|
Ja ne mijenjam zato jerbo staro ne valja - daleko od toga, ja mijenjam jerbo je nešto bolje izašlo, a UT mo vrti manje od 100 FPS-a

Jednostano se osjećam nakon mijenjanja raznog HW-a kao kondom - istrošen i ispunjen jer sam pogodio cilj :clap:
Realno bilo bi mi pametnije da mijenjam da se mogu šepuriti pred ekipom, sam kaj ekipi puca intiman dio tijela za HW ( Dubby je časna iznimka, ali nije daleko )
Što se tiće ispunjavanja banalnih emocija u HG spotu danas neče ići jerbo tata izvodi mamu na krvavo orgijanje elfova na ravnicama Rohana nad bijednim Uruk-Hai orcima.
Sad samo čekam da se pojavi bijela figura na močnom bijelom konju Sijenki ponosu cijelog Rohana .... :clap: :clap: :clap:
* fantasy fan here *