Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2017., 10:54   #30760
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kupio bi polovni auto do 40-45k kn, u trenutnu svrhu manjeg gradskog auta, sa povremenim izletima do 100-200km.
Postoji dobra mogucnost da se kroz godinu dana auto bude koristio i kao prijevoz na posao, znaci 100km/radni dan i tako sljedecih 4-5 godina.

U aute se ne kuzim 2% i ovo mi je prvi vlastiti auto. Znam samo da ne zelim iskljucivo city car, a niti preslab/prevelik auto za kraca putovanja.

Mene zanima samo sljedece, kako se informirati o (polovnim) autima? Neki sajtovi, novine, sta da gledam da bi uopce skuzio koji auto uzeti u obzir, a koji ne? Pratim i ovu temu makar sam stekao dojam da jako malo pricate na temu polovnjaka pa...
Kad si izabereš što ti se sviđa, baci pogled ovdje:
https://www.honestjohn.co.uk/carbycar/

Imaš navedene prednosti, mane, eventualne opozive...

Nema savršenog rabljenog auta, sve ovisi koliko sreće imaš. Svatko će te zavaljati ako mu to dopustiš.

Pogledaj što Neostar ima u ponudi. Vozim službeni auto od Oryxa i svakih godinu dana dobijem novi, a stari se prodaje. Uredno su održavani u njihovom servisu, više manje su svi u odličnom stanju, a svaki nedostatak ti navedu. Većina tih auta u ponudi je bila u dugoročnom najmu (flote) raznih firmi ili kao rent-a-car. Sjećam se kad sam prošle godine išao preuzeti novog Clia, a ekipa je doslovno čekala u redu, jer su se prodavali Golfovi iz najma Zagrebačke banke

Da tražim auto s pouzdanom kilometražom i čistom servisnom knjigom, gledao bih prvo njih. Još dobiješ i 2 godine garancije na auto, mislim da uz to još i plaćeno osiguranje i asistenciju. Čak sam naletio kod pregledavanja nekih auta i da daju dvogodišnje održavanje u cijeni.

http://www.neostar.hr/rabljena

Koliko vidim, za novce kojima raspolažeš trenutno ne možeš dobiti ništa osim Fabie 1.2, pa mislim da nećeš puno koristi imati od njih

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.07.2017. u 11:04.
1v@n je offline   Reply With Quote