View Single Post
Staro 30.07.2017., 16:59   #1504
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
Pa gle, nastojim biti objektivan i sigurno neću podržati nešto za što i sam mislim da nije moralno.

Ali zbilja danas nisam vidio ništa temeljem čega možeš optužiti Ferrari za nesportsko ponašanje.

Sve 5, kao što rekoh, ti vidiš jedno, ja vidim drugo i to je to a je li nesportsko ili nije, o tome bi se dalo, ali neću

Citiraj:
A što se tiče Hammiltona, nisam očekivao da će vratiti poziciju Botasu, i zato se idem sada kazniti ispijanjem 2 umjesto 3 pive, koliko sam planirao.
Pridružujem se kazni

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Brki, nisam gledo trku, pa pitam.
Sorry, mislio sam da si gledao i da ne vjeruješ vlastitim očima i ušima, kao Dean

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ovo je bila idealna situacija za Ferrari s obzirom na stazu. Na red ce opet mozda doci u Singapuru.
Spa i Monza ubijacina Mercedesa. Sto zbog motora, sto zbog veceg meduosovinskog razmaka.
Vidjeti ćemo. Bude mnogo prekovremenih sada po podrumima i posla od "doma" dok su tvornice i R&D centri zatvoreni

Citiraj:
Nego, vidio sam onog klinca Leclerca u Ferrarijevom boksu. Klinac je u njihovoj akademiji. Ove sezone je u F2 uzeo 7 pobjeda ako se ne varam. Prvi je u poretku i bas gazi konkurenciju, a bolidi su ISTI!
Taman za broj 2 jednom
Brko je offline