View Single Post
Staro 30.07.2017., 15:08   #6570
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ulazi ti sve u tih 199 kn. Nema najma routera, a isti ima wi-fi u sebi. Ne znam s kim si dogovarao,ali ako si novi kosrisnik zovi ih i traži 50 % na ugovor ili barem taj prošireni besplatno. Za nove korisnike su spremni svašta ponudit. Imaš ovde dosta postova o tome, pa pogledaj malo ( malo poviše je post od Ari)
Aha super budem probao izmusti jos kakav popust ili da na tu cijenu od 199kn uguraju prosireni paket. Ja bi bio kod njih prvi puta korisnik jer su tek prosle godine provukli kabel do moje kuce pa su mi par mj. poslije poslali muljatora na vrata da se prebacim kod njih. Al je bio popust samo to da me skineju s ugovora kod Iskona i cijena bez prosirene TV mi se cini bio 269kn tako nesto. No kako u osnovnoj TV nema nista panetno za gledati onda sam na tu cijenu pridodao prosireni TV i vidio da sam premasio 300kn mjesecnu pretplatu kao da sam na Tcomu !
Nisam to htio pa sam otkantao muljatora jer sam kod Iskona imao dobru pretplatu u trio paketu, oko 180kn tako nesto s osnovnom TV pa s prosirenom imam nekih 230kn skup s telefonom zbog malo razgovora sto mi je cisto ok. Ali sada vise nemogu biti na Iskonu iz cistog razloga jer imam problema s Internetom i TV-om, odnosno stalno puca veza. I u cetiri dana su izasla 3 tehnicara koji su samo slijezali ramenima. Drugim rijecima nemogu nista napraviti. Smanjili du mi brzinu s 8 na 5mbit/s i svejedno puca veza ko blesava. Moram prvo zvat Iskon da vidim dali sam jos na ugovoru, neznam jel mogu prekinuti ugovor bez penala kao nezadovoljan korisnik ???
Kako to ide kad si nezadovoljan korisnik da prekinem ugovor bez penala ???
Zadrzao bi stari tel. broj.
DANCI je offline   Reply With Quote