View Single Post
Staro 28.07.2017., 22:04   #2076
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Zašto uopće pričati o cijenama mobitela uz pretplatu?
Zašto uopće pričati o cijenama mobitela naručenih iz nekih čang-šlang trgovina iz kine koje ne nude jamstvo?
Takve trgovine se preko noći ugase, a ti ostaneš s uređajem koji može crknuti 3. dan od kupnje pa ti to dođe kao da si bacio u smeće 1500-2000 kn.

Citiraj:
To je kao da ja kažem da je zadnji ajfon najbolji i najjeftiniji jer mi ga je stric iz USA donio za poklon pa mu je cijena 0 kuna
Ovdje se uopće ne govori o tome niti si ti shvatio poantu.
Ako možeš nabaviti S8 za male pare onda je to tvoja sposobnost i može se reći da si dobro prošao.
Ako možeš kupiti Xiaomi flaghship za male pare iz kineske trgovine, onda to nije sposobnost nego lutrija i ne možeš reći da si dobro prošao jer ne znaš hoće li se nešto pokvariti.

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Pa cekaj nasa web shopa dva koji dilaju xiaomi imaju garanciju 2 godine sta me bk di je kina,afrika,tunguzija ...ne kužin
Imaju garanciju ali nemaju istu cijenu koje imaju kineske trgovine, sad valjda kužiš.
Ide se za uštedom, a zapravo se kocka sa srećom.
I onda se još pametuje po forumu kako nema smisla kupovati kod nas skupe mobitele, sve dok nešto ne crkne pa onda traži po forumima proceduru za slanje u kinu i računanje jel se to isplati i koliko će trajati.

Tko hoće neka riskira ali ni jedna kupovina iz istočnih trgovina se ne može okarakterizirati kao best-buy i nema smisla uspoređivati cijenu uređaja bez jamstva sa onim koji ima jamstvo, pa taman bio i na pretplatu.
Samo to je poanta.
panasonic je offline   Reply With Quote