Da se malo uključim u raspravu:
- Mi5 4/128 - Kupljen početkom 6. mjeseca 2016., trenutno na 8.1.2.0 Global Stable.
- Mob mijenjam češće od godine dana (izmedju pola godine i godinu), ovisi kako šta izleti. Svaki mora biti dual SIM. Ovaj je kod mene godinu i dva mjeseca, što je rekord u zadnjih 6-7 godina. Ne mogu navesti neki objektivni problem da sam imao, ako se ne srlja sa novim ROM-ovima. Imao sam više problema sa Samsung S6 Duos prije njega (random nestajanje signala druge SIM kartice je bio najveći problem).
- U trenutku kupnje za S7 Duos (čisto kao primjer) sam trebao istresti 50% više (jer nema dual SIM na pretplatu) u odnosu na Mi5 a realno (osim kamere), ne vrijedi toliko više (re-hash S6, bez nekog velikog pomaka).
- Priča da se može kupiti aktualni S8 (ili bilo koji drugi aktualni flagship), bez masne pretplate - za sitne novce, je šuplja i neobjektivna.
- Isto tako iz iskustva odgovorno tvrdim da, na kraju balade, garancija najviše vrijedi da se mob može bolje polovan prodati. Imam ludu sreću (ili je to nešto drugo?) da nemam problema se tehnikom općenito, ne sjećam se kada sam zadnji put morao posegnuti za garancijom. No, moj okoliš (uža i šira obitelj kojoj služim kao "tehnički savjetnik") ima problema, ali u 99% slučajeva garancija NE pokriva te probleme (fizička oštećenja, nemarno korištenje i sl.). Garancija je dobra u slučaju DoA (dead on arrival) ili problema odmah na startu ali to je rijetkost u top-tier mobitelima i općenito lutrija. Druga je stvar sa jeftinim mobovima, u tu raspravu ne želim ulaziti jer ih ne kupujem pa nisam relevantan.