Citiraj:
Autor xlr
|
Vec jesam na kraju deinstalirao whatsap, odabrao novi acc (na slici kod njega je bilo isto ovako, gornji mail je bio novi koji sam stavio a ispod napisan stariji, trebalo bi biti u redu) ali nece niti poceti skidati jer kaze da nije povezan na racun.
U postavkama moba pod racuni vide se oba accounta, odaberem novi i kada odem ponovno na GooglePlay i pokusam bezuspjesno skinuti WhatsApp pri ponovnoj provjeri u postavkama mobitela bude odabran stari account - za poluditi.
Viber uredno radi, probao sam mu i skinuti sa GooglePlay-a programcic
Weather and Radar i uredno ide a ovo nikako.
Inace, i buraz mi je imao isti problem s gubljenjem sifre maila pa sam mu na brzinu kreirao novi acc i sve radi bez problema (i WhatsApp), a ovo nikako.
Citiraj:
Autor coconut
Kod kreiranja Google accounta, trebao je dati rezervnu mail adresu ili broj mobitela za kontakt. Ako klikne na opciju da je zaboravio password, vjerojatno bi na nešto od toga dobio upute kako do passworda ili kako ga zamijeniti novim.
|
Mail mu je kreirao sin (zivi u Njemackoj) koji se vise ne sjeca sifre a nije unio zamjenski mail niti broj mob - ja sam mu sad stavio broj mob. za vracanje sifre.
Citiraj:
Autor Facelessone
Skini zadnji apk sa apkmirror i instaliraj ručno. Ne treba google account.
|
To je opcija koja bi radila za pocetak, ali se bojim hoce li raditi update zbog problema s vracanjem na stari account (ni prije nije radio update - stalno je trazio sifru accounta).